Ako ďalej s poskytnutými daňovými úľavami - Lauková, Lýdia
Novela č. 472/2002 Z.z. obsahuje zmeny ustanovení týkajúcich sa úľavy na dani. Výpočet možností poskytnutia štátnej pomoci na podporu. Štátna pomoc pre malého a stredného podnikateľa.