Korupcia má aj "ponukovú" stranu - Sičáková, Emília
O korupcii sa diskutuje nielen na úrovni jednotlivých štátov, pozornosť jej venujú aj medzinárodné organizácie. Index vnímania poskytovania úplatkov. Dohovor OECD. Ratifikácia dohovoru OECD Slovenskou republikou. Iniciátori korupčného správania sa. Tresty a etika.