Zostavenie, predloženie, overenie, preskúmanie, schválenie, uloženie a zverejnenie účtovnej závierky a výročnej správy - Farkaš, Richard
Prehľad aktuálneho stavu niektorých lehôt na zostavenie, predloženie, overenie, preskúmanie, schválenie, uloženie a zverejnenie účtovnej závierky a výročnej správy platného od 1.1.2003 podľa zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve.