Rôznorodosť finančných prostriedkov poskytovaných SR zo zahraničia - Harušťáková, Iveta
Finančné prostriedky zo zahraničia budú SR poskytované na základe medzinárodných zmlúv. Nakladanie s finančnými prostriedkami zo zahraničia podľa rozpočtových pravidiel. Finančné prostriedky zo zahraničia poskytované národným fondom. Iné poskytované prostriedky, napr. granty. Štrukturálne fondy a Kohézny fond. Zdaňovanie prostriedkov zo zahraničia.