E-realita v blízkej budúcnosti - Ragáčová, Katarína
Elektronická podateľňa ako jeden zo spôsobov komunikácie s úradmi. Bezpečnosť elektronického podpisu. Vytvorenie elektronického podpisu. Elektronická podateľňa a okolie. Predpokladané ceny čítačiek čipových kariet.