Regulované živnosti a odborné spôsobilosti - Karel, Pavol
Živnostenské podnikanie v súlade s platným zákonom. Remeselné, viazané, koncesované živnosti. Príprava a odborná spôsobilosť. Postup uznávania dokladov o absolvovaní stredných a vysokých škôl v zahraničí.