Zdaňovanie finančných investícií vrátane cenných papierov - Chovancová, Božena
Druhy finančných investícií. Zdaňovanie príjmov pri finančnom investovaní na Slovensku. Oslobodenie od dane a osobitné sadzby dane pri finančných investíciách. Zdaňovanie cenných papierov v SR. Zdaňovanie príjmov z cenných papierov pre fyzické a právnické osoby.