Registratúry a archívy - Munková, Mária
Zákon č. 395/2002 Z.z. o archívoch a registratúrach a Vyhláška MV SR č. 628/2002 Z.z. moderne a porovnateľne s právnymi predpismi štátov Európskej únie upravujú povinnosti voči archívnym dokumentom a registratúrnym záznamom.