Únia si tento rok neverí - Schönwiesner, Roman
Obava Európskej komisie z negatívneho hospodárskeho vývoja a vývoja eurozóny v r. 2003. Komisia však vylučuje recesiu eurozóny ako celku. Príčiny nízkeho hospodárskeho rastu v eurozóne. Rast deficitu verejných financií a nezamestnanosti.