Manažerské diagnostické myšlení - Michalko, Milan
Vzájomné súvislosti medzi myslením a konaním človeka. Obsahové vymedzenie pojmu myslenie. Diagnostické myslenie. Systémové myslenie. Hodnotové myslenie. Konkurenčne myslenie. Krízové myslenie. Potenciálové myslenie. Manažérska autodiagnostika.