Ofenzivní pojetí konkurenčního boje firmy - Bartes, František
Pojem konkurenčný boj. Ofenzívne a defenzívne chápanie strategického riadenia. Ofenzívny a defenzívny konkurenčný boj. Stratégia úspešného vedenia konkurenčného boja.