Inovačné stratégie súčasnosti - Tuma, Miroslav
Pojem inovácia. Sila inovácií a inovačných zmien. Revitalizácia zlepšovateľstva. Zmena k postojom zmeny. Vlnový charakter inovačných zmien. Uvážlivosť v prístupe k inovačným zmenám. Vývinový oblúk smerovania inovačných prúdov. Znalosti ako scenár budúcnosti.