V súčasnosti liečime už efektívnejšie - Zajac, Rudolf
Stratégia reformy zdravotníctva ráta so zavádzaním nových postupov. Koncepčný model rezortu. Primárnym fiškálnym cieľom ministerstva zdravotníctva je stabilizácia dlhu. Stabilizačné opatrenia. Systémové opatrenia. Sieťové opatrenia.