Ide doba zmrzlinová - Šimlovičová, Ivana
Investície spoločnosti Unilever do nového marketingového konceptu, ktorý má posilniť jeho pozíciu lídra na trhu. Nové logo, zriaďovanie zmrzlinových barov, zmrzlinová dodávka. Boj o trhy. Stratégia spoločnosti Unilever.