Občania so zdravotným postihnutím ako sociálna minorita - základ formulovania antidiskriminačnej legislatívy - Repková, Kvetoslava
Pojem minorita - vymedzenie a klasifikácia. Rôzne modely zdravotného postihnutia. Ľudia so zdravotným postihnutím ako minorita - teoretické a praktické otázniky. Príprava antidiskriminačnej legislatívy - najnovšie problémy a postupy.