Obchodní řetězce a trh: souhra? - Švácha, Zdeněk
Nahradenie absolútneho monopolu oligopolom na trhu. Taktická výhoda oligopolu voči ostatným účastníkom trhu. Dominantné postavenie zahraničných obchodných reťazcov ako brzda rastu ekonomiky.