Administrative costs of taxation in a transition country: the case of Slovenia - Klun, Maja
Vývoj daňových nákladov v Slovinsku za obdobie 15 rokov. Problematika vyrovnávania nákladov. Možnosti zavedenia jednotnej dane v Slovinsku.