Schránky pod tlakom letákov - Môciková, Renata
Objem neadresnej distribúcie sa na Slovensku medziročne zvyšuje a rovnaký trend sa očakáva aj v najbližšej budúcnosti. Využívanie geomarketingu. Spoločné schránky - prekážka mailingu.