K výsledkom prvej dosahovej štúdie o vstupe Slovenska do EÚ - Šikula, Milan
Východisková úroveň konkurencieschopnosti slovenskej ekonomiky. Integračné efekty. Rozpočtové efekty. Náklady spojené s implementáciou štandardov a noriem EÚ. Základné charakteristiky makroekonomických scenárov.