Zákon o platobnom styku v SR a jeho význam pre integráciu do EÚ - Kotlebová, Jana, 1969-
Definície platobných systémov podľa viacerých hľadísk. Zmluva o platobnom systéme. Prevádzkovateľ platobného systému. Zúčtovací agent. Klíringový ústav. Platobný systém gross. Dohľad nad platobnými systémami a platobným stykom. Reklamácie a riešenie sporov v platobnom styku.