Namiesto prežitého systému DDP prídu penzijné fondy - Záborský, Ján
Doplnkové dôchodkové poisťovne (DDP) by od r. 2004 mali nahradiť správcovské spoločnosti so špecializovanými dôchodkovými fondmi. DDP už nespĺňajú svoju funkciu. Fondy namiesto DDP. Nový dohľad. Daňové zvýhodnenie.