Obchodní jednání a národní zvyklosti: Nigérie - Kirsch, Roman
Stručná ekonomická charakteristika Nigérie. Obchodné rokovania a národné zvyklosti. Pracovné návyky. Vzťahy medzi ľuďmi, komunikácia. Obliekanie, stolovanie. Viera. Širší rámec kultúrnych osobitostí. Právny poriadok.