Abeceda obchodu: Jednání se zahraničním partnerem - Kachlík, Alfons
Význam obchodného jednania. Príprava, postup pri jednaní, technika a taktika. Termíny jednania. Spoločenské chovanie a vystupovanie. Obchodné zvyklosti.