Marketingové stratégie a nástroje používané firmou Kraft Foods Slovakia, a.s. - Kučiaková, Vladimíra
História výroby cukroviniek v Bratislave. Spoločnosť Kraft Foods Slovakia, a.s. Marketingové stratégie a nástroje používané firmou Kraft Foods Slovakia, a.s. Praktický príklad na zvyšovanie frekvencie resp. objemu nákupu a na budovanie lojality k značke.