Dizajn distribučného kanála a faktory ovplyvňujúce jeho tvorbu - Kita, Pavol
Ciele distribučného kanála a jeho úspech. Tvorba a manažment distribučného kanála. Proces dizajnu distribučného kanála. Proces implementácie kanála. Vznik nových distribučných kanálov. Faktory ovplyvňujúce tvorbu dizajnu distribučného kanála.