Interný marketing a implikácie teórie relatívnej kompenzácie - Štefko, Róbert
Nevyhnutnosť uplatňovania interného marketingu v podniku. Konkurencia v internom prostredí a pracovná motivácia. Teória relatívnej kompenzácie. Teória súťaže. Praktické príklady.