Akční plán finančních služeb
Strategické ciele Akčného plánu pre jednotný finančný trh (1999): dokončenie jednotného veľkoobchodného trhu finančných služieb, tvorba otvorených a bezpečných trhov pre retailové finančné služby, dozor nad finančnými inštitúciami. Daňová harmonizácia. Plnenie priorít zo stretnutia Európskej rady v Barcelone.