Výstavba diaľníc - Začková, Katarína
Z obsahu: Diaľnice sa na Slovensku stavajú dlho a draho. Indexácia cien má tuhý život. Alternatívne financovanie v plienkach. O výstavbe a dostavbe diaľnic rozhoduje ich príprava. Diaľničný program je zrelý na zásadnú revíziu. Čísla hovoria pre severo-južný variant.