Rozvoj kúpeľníctva v Karlových Varoch po roku 1989 - Mišúnová, Ema
Rozvoj kúpeľníctva v Karlových Varoch po r. 1989. Karlove Vary v procese privatizácie. Vplyv štrukturálnych zmien na počet a štruktúru kúpeľných hostí. Skracovanie priemernej dĺžky liečebného pobytu.