HVB Bank Slovakia, a.s., Bratislava analýza spoločnosti - Vlkolinský, Robert
Charakteristika spoločnosti HVB Bank Slovakia, a.s., Bratislava. Banka poskytuje produkty v oblasti firemných úverov, v oblasti produktov pre fyzické osoby sa zameriava na poskytovanie spotrebiteľských a hypotekárnych úverov. Kladný hospodársky výsledok banky za rok 2002. Štruktúra aktív. Ukazovatele rentability. Finančná analýza banky.