Vysoká produktivita - predpoklad prosperity Slovenska v treťom tisícročí - Gregor, Milan
Produktivita ako hlavný faktor ekonomického rastu a ako jeden z najvýznamnejších prvkov konkurenčnej schopnosti. Nové výzvy, ktorými sú konfrontované všetky krajiny sveta na začiatku 21. storočia. Produktivita v najvyspelejších krajinách sveta - USA, Japonsko. Vývoj produktivity. Produktivita na Slovensku. Slovenské centrum produktivity (SLCP).