Státní statistická služba v období adaptace na členství v Evropské unii - Bohatá, Marie
Vývoj štátnej štatistickej služby po roku 1989 v ČR. Priority a zásady činnosti ČSU v strednodobom výhľade. Hlavné oblasti činnosti ČSU rozvíjané v súvislosti so vstupom do EU.