Normalizácia verzus zlepšovanie: prístupy k zmene výkonu pracovného procesu - de Noray, Bertrand Jouslin
Porovnanie a posúdenie rozdielov v normalizácii procesu, trvalom zlepšovaní procesu a prelomovom zlepšovaní. Normalizačné metodológie. Plynulé zlepšovanie procesu. Prelomové zlepšovanie.