Softvérová podpora procesného prístupu - plnenie požiadaviek ISO 9001:2000 - Gondová, Lenka
Nová norma ISO 9001:2000 priniesla aj požiadavku na identifikáciu a riadenie procesov a ich interakcií. Procesy prebiehajúce vo firmách, ktoré zavádzajú a udržiavajú systém manažérstva kvality, musia byť identifikované a popísané do tej miery, že firma je schopná dokázať súlad s požiadvkami normy. Hľadanie softvérového nástroja na plnenie požiadaviek normy ISO 9001:2000. Súčasné možnosti programu systému riadenia kvality v praxi. Vstupný formulár procesu.