Legislatívny zámer Občianskeho zákonníka vo svetle aproximácie práva - Hmírová, Lenka
Pripravované zmeny v Občianskom zákonníku z pohľadu zohľadnenia požiadaviek smerníc primárneho a sekundárneho práva Európskeho spoločenstva.