Desať rokov slovenskej meny - Polónyiová, Alica
Rozhovor s ing. Jánom Mathesom, vrchným riaditeľom peňažného ústavu a členom Bankovej rady NBS, ktorý stál pri zrode novej slovenskej bankovky a riadil činnosti súvisiace s jej uvedením do peňažného obehu.