Účtovanie o odloženej dani z príjmov po 1.1.2003 - Turóciová, Jana
Ekonomická podstata odloženej dane z príjmov. Účtovné jednotky a povinnosť účtovania o odloženej dani z príjmov. Odložená daňová pohľadávka, odložený daňový záväzok a ich účtovanie, príklady.