Verejné financie v EÚ: pravidlá pre fiškálnu politiku v podmienkach menovej únie - Komínková, Zora
Nároky na fiškálny sektor krajín Európskej únie, tak ako sú normatívne stanovené v dvoch základných dokumentoch EÚ - v Maastrichtskej zmluve a Pakte stability a rastu. Konvergenčné kritériá fiškálnej stability. Strednodobé pravidlo vyrovnaného alebo prebytkového rozpočtu. Postup v prípade nadmerného fiškálneho deficitu.