Členov medzinárodných tímov treba na rozdiely pripraviť - Začková, Katarína
Rozširovanie počtu medzinárodných tímov na Slovensku priamo úmerne vstupu zahraničných investorov. Títo si zvyčajne prinášajú svojich manažérov a štandardy svojej firemnej kultúry, ktorá nie vždy musí fungovať v našich podmienkach. Štandardy manažérskych štýlov. Na rozdiely treba myslieť vopred. Profily kultúrnych štýlov. Interkultúrny manažment.