Európske fondy - príležitosť pre obce, regióny a podnikateľov - Podstupka, Ivan
Z vystúpenia podpredsedu vlády Pála Csákyho o Európskych fondoch. Ciele štrukturálnej politiky EÚ na r. 2000-2006. Aký má byť úspešný projekt a ako žiadať o peniaze. Základné dokumenty na čerpanie fondov EÚ. Riziká čerpania fondov. Zoznam fondov EÚ. Predpokladané alokované sumy z rozpočtu EÚ pre SR na rok 2004.