Razie na účet chemie ? - Šmejkal, Václav
Európska komisia navrhla novú chemickú politiku Európskej únie. Po chuti však nie je ani chemickým koncernom, ani ochrancom životného prostredia. Systém REACH - jednotný integrovaný systém registrácie, evaluácie a autorizácie chemikálií. Čo je dnes a čo bude s Reach. Zodpovednosť výrobcov a dovozcov za účinky chemikálií na životné prostredie a ľudské zdravie.