Problémy pri prerode vodární prichádzajú zvnútra i zvonku - Sedlák, Miro
Transformácia vodární sa dostala do druhej fázy. Zo všetkých štátnych podnikov sú už akciové spoločnosti. Ich vlastníkom je však ešte stále FNM SR. Čoskoro sa však uskutoční prevod akcií v Bratislave. Bratislavská vodárenská spoločnosť (BVS), a.s. Bratislava sa stane majiteľom vyše 59 perc. akcií. Väčšinou zdržanie transformácie vodárenstva majú na svedomí manažéri firiem. Iné problémy, ktoré môžu pri prevode nastať.