Výhody a riziká vstupu do EÚ Slovensko a EÚ - Mašláni, Juraj
Z obsahu: Európska únia je o schopnosti využiť šance a znížiť riziká. Ceny na Slovensku vzrastú tak, ako to dovolí trh. Do menovej únie sa netreba ponáhľať, tvrdia štúdie. G. Mesežnikov: Trend k integrácii a homogenizácii únie je evidentný.