K problému pôsobenia právnika v malom podniku - Králik, Jozef
Možnosti riešenia potreby právnych služieb. Zásady činnosti právnych útvarov pred rokom 1989. Presýtený trh právnych služieb a ich nízka kvalita. Vlastný právnik v pracovnom pomere.