Odpočet hodnoty darov od základu dane z príjmov smerujúcich do neziskového sektora v Slovenskej republike - Neupauerová, Eva
Stimulácia činnosti neziskového sektora aj pomocou daňových úľav. Charakteristika neziskových organizácií. Dar podľa zákona o daniach z príjmov. Dary poskytnuté fyzickými osobami. Dar poskytnutý právnickými osobami. Príklady.