[Aby podnikanie bolo úspešné] - Sabo, Mikuláš
Recenzia na knihu A. Pauličkovej: Aby podnikanie bolo úspešné. Autorka populárnym spôsobom sprístupňuje podnikateľom ťažiskové okruhy právnej problematiky, s ktorou sa často stretávajú vo svojej praxi. Rozdelenie publikácie na päť častí.