Zákon Č. 366/1999 Z.z. z 24. novembra 1999 o daniach z príjmov ...
Zákon Č. 366/1999 Z.z. ... v znení neskorších zákonov a Zákon z 23.4.2003. Daň z príjmov fyzických, právnických osôb. Spoločné ustanovenia. Vyberanie a platenie daní z príjmov. Zoznam činností, z ktorých príjmy sa nemôžu zdanovať paušálnou daňou. Hmotný majetok, odpisové skupiny, progresívny spôsob odpisovania + Dôvodová správa.