Technické zhodnotenie osobných dopravných prostriedkov - Salanciová, Darina
O technickom zhodnotení hmotného a nehmotného majetku podľa najnovšieho zákona o daniach z príjmov. Technické zhodnotenie vozidla, ktoré je vo vlastníctve daňovníka - príklad. Technické zhodnotenie vozidla, ktoré nie je vo vlastníctve daňovníka.