Zrušenie registrácie platiteľa DPH - Lalinská, Zuzana
Možnosti zrušenia registrácie platiteľa DPH - dobrovoľné, povinné, vykonané z úradnej moci. Určenie posledného zdaňovacieho obdobia a daňové priznanie za toto obdobie. Výnimka z odvodu dane. Vrátenie odpočtu dane pri oprave základu dane alebo sadzby dane. Pokračovanie v živnosti po úmrtí platiteľa DPH. Pokračovanie v odpisovaní majetku po zrušení registrácie platiteľa DPH. Príklady.