Rezervy v účtovníctve podnikateľov - Šlosárová, Anna
Rezervy ako súčasť pasív podniku. Charakteristika rezerv a ich členenie. Oceňovanie a účtovanie rezerv. Princípy účtovania jednotlivých druhov rezerv. Príklady.